Foto Lajm

Kërmilli

Foto e ditës!

Një nga mënyrat e shumë njerëzve për të arritur lartë, dhe, modeli që (s)duhet ndjekur...!

Buna dhe Drini

Buna dhe Drini

E mahnitshme Ky është vendi ku bashkohen Lumi Buna(nga e djathta) me Lumin Drini (nga e majta) në Shkodër. Foto nga: #ArianMavriqi

Faqja 2 nga 3 1 2 3

Mos i humb