Opinion

Mehmet Hajrizi

Dobrica Qosiqi për Kosovën!

Disa shënime të përkthyera në shqip nga libri i akademikut shovinist serb, Dobrica Qosiq, me titull, Kosovo, botues, Novosti, Beograd...

Blerim Shala

Tërmeti politik i Kosovës!

Sprova e shndërrimit të politikës kosovare në një de fakto sistem një-partiak, është  rreziku më i madh për Kosovën, dhe...

Faqja 1 nga 59 1 2 59

Mos i humb