A jeni ju prindër posesivë!

A jeni ju prindër posesivë!

Prindërit posesivë kanë tendencë të mbikqyrin dhe monitorojnë çdo gjë, për të parandaluar fëmijët e tyre të gabojnë, ose  të...

Ah Nëna ime!

Ah Nëna ime!

U sëmur NËNA... Ka dy ditë që është sëmurë nëna. U sëmur më shumë dhe më gjatë se zakonisht. Sot...

Faqja 1 nga 4 1 2 4