Uncategorized

Ngjarjet e datës 12 nëntor 2020!

Ngjarjet e datës 09 dhjetor 2020!

10:00Komisioni për Buxhet dhe Transfere, shqyrton raportin vjetor financiar të Agjencisë Kundër Korrupsionit vitin 2019, si dhe shqyrtimi i Raportit...

Faqja 1 nga 11 1 2 11