TOP Lajme

Lufta-e-Trete-Boterore

A është e afërt Lufta e Tretë Botërore?

Tendencat që zbulojnë të ardhmen politike, bazohen tek flukset e kapitalit. Monedhat rriten në vlerë ose zhvlerësohen, pasi kjo është para së gjithash mënyra se si kapitali ndërkombëtar e vlerëson...

Islam

Pluralizmi Islam dhe globalizmi!

Mbrojtja e nderuar e kontratës së dhimive përbënte një pjesë të vizioni mesjetar ismailit (Ishmaelit) të globalizimit. Profeti ismailit, si trashëgimtari gjenetik...

Valdrin Ferizi

Konvergjenca me Listën Serbe!

Ndonëse, teorikisht, marrja e pushtetit me çdo kusht dhe mbajtja sa më e gjatë e tij njihen si qëllime kryesore...

Faqja 1 nga 1448 1 2 1,448

Mos i humb